Przystawki

Carpaccio z kaczki z sosem z białej czekolady i serem kozim Carpaccio z kaczki: • Filet z kaczki 1 szt. (ok. 200 g) • Sól morska, cukier brązowy, tymianek, rozmaryn, majeranek, likier Cointreau, skórka z pomarańczy – do...CZobacz szczegóły
Tatar z kaczki marynowany w wiśniówce Tatar: • Filet z kaczki 1 szt. (ok. 160-200 g) • Wiśniówka 250 ml • Jałowiec 4-5 ziaren • Syrop klonowy 100 ml Marynowane grzyby i cebula: • Grzyby...TZobacz szczegóły
Pieczone buraki z żelatyną jabłkową i sosem malinowym Pieczone buraki: • Burak świeży 1 szt. • Pasta drożdżowa Vegemite / Marmite 20 g • Oliwa z oliwek – do pieczenia • Sól, pieprz – do...PZobacz szczegóły
Bliny z pomidorami confit i kremem z oliwy z oliwek • Pomidory San Marzano 500 g • Oliwa z oliwek 0,4% 500 ml • Glice 40 g • Szałwia świeża 2 g • Oregano świeże 2 g • Bliny małe 4 porcje •...&Zobacz szczegóły
Sferyfikowane gazpacho • Gazpacho 500 ml • Czerwona cebula drobno pokrojona 5 g • Sól i pieprz - do doprawienia Mieszanka sferyfikacyjna: • Woda z gazpacho 300 ml • Gluco...&Zobacz szczegóły
Ośmiornica w sosie pomidorowo-imbirowym Ośmiornica: • Ośmiornica marokańska 1000+ kod 80333, 2 kg* • Woda 2 l na 1 kg ośmiornicy • Cebula 100 g • Fenkuł 100 g • Pieprz czarny w ziarnach...OZobacz szczegóły
Tatar z tuńczyka z serem Burrata • Czerwony tuńczyk 450 g • Sos sojowy Kikkoman Less Salt 25 g • Oliwa z oliwek extra virgin z bazylią 25 ml • Ser Burrata 200 g • Pomidory...&Zobacz szczegóły
Żabie udka w panko Żabie udka: • Żabie udka RARI FOOD 1 kg • Sól morska PRYMAT • Pieprz ziarno PRYMAT • Czosnek siekany 10 g • Panierka panko 200 g • Panierka...Zobacz szczegóły
Przegrzebki z sosem pomarańczowym • Przegrzebki 600 g  • Oliwa pomace YES CHEF • Sól w płatkach JOZO • Masło tradycyjne DEBIC 250 g  • Sok ze świeżo wyciskanych pomarańczy...&Zobacz szczegóły
Przegrzebki ze szparagami na purée z pietruszki • Przegrzebki 8 szt.  • Białe szparag 8 szt.  • Zielone szparagi 8 szt.  • Żółtka jaj 4 szt.  • Wino białe FUENTESECA 150 ml ...&Zobacz szczegóły
Grillowane krewetki z grzanką czosnkową oraz pesto z rukoli i kolendry • Krewetki black tiger 16/20 z pancerzami Cook Baza 600 g • Czosnek 6 ząbków • Dymka 2 szt. • Cytryna 2 szt. • Rukola 200 g • Kolendra 150 g...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij