Przystawki

Pâté z gęsi i wątróbek z chałką Pâté • Noga gęsi 2 szt. / 800 g • Wątróbka z gęsi 200 g • Wywar drobiowy 200 ml • Masło – 1:1 do mięsa po trybowaniu Chutney •...PZobacz szczegóły
Carpaccio z combra sarny z sałatą i emulsją z pora • Sarna comber bez kości 600 g • Pieprz czarny grys Horeca Aroma Gold 10 g • Por 1 szt. • Śmietanka 20% NaBiało 500 ml • Proespuma hot cold Solegraells...&Zobacz szczegóły
Ośmiornica marynowana w czerwonym winie Ośmiornica: • Ośmiornica 1 szt. • Czerwone wino Fuenteseca 500 ml • Marchew 100 g • Seler 100 g • Pietruszka 100 g • Por 1 szt. • Koper...OZobacz szczegóły
Tortilla z chorizo • Chorizo pikantne 1 kg • Jaja 20 szt. • Ziemniaki 300 g • Czosnek 4 ząbki • Olej 200 ml • Sól, pieprz • Miks papryk – do dekoracji...&Zobacz szczegóły
Mule zapiekane • Mule 2,5 kg • Oliwa pomace Yes Chef 50 g • Czosnek 4 ząbki • Szalotka 150 g • Białe wino Ananto Blanco 200 ml • Śmietanka NaBiało z Piątnicy 20%...&Zobacz szczegóły
Paella mini • Oliwa 100 ml  • Ryż arborio 500 g • Czosnek 4 ząbki  • Szalotka 2 szt. • Białe wino Fuenteseca 200 ml  • Bulion rybny •...&Zobacz szczegóły
Ceviche z łososia Ceviche z łososia: • Łosoś filet ze skórą 700 g • Imbir korzeń 10 g • Syrop prosty • Marakuja 2 szt. • Olej słonecznikowy 100 g • Limonka 2 szt....CZobacz szczegóły
Zapiekany łosoś z jajkiem na awokado • Awokado duże 2 szt. • Wędzony łosoś 80 g • Jajka 4 szt. • Koperek 30 g • Pieprz młotkowany - do smaku • Limonka - do smaku &Zobacz szczegóły
Śledź matias z jabłkiem Granny Smith, marynowaną cebulą i sosem jeżynowym z tabasco Marynowana czerwona cebula: • Czerwona cebula 1 szt. • Ocet orzechowy – do smaku • Oliwa 20 ml • Cukier brązowy 20 g • Sól, pieprz – do...MZobacz szczegóły
Tartaletki z kolorowymi pastami Tartaletki z pastą z sepii, śledziem i marynowaną cebulą czerwoną: • Twaróg sernikowy 300 g – do pasty • Sepia 50 g – do pasty • Sól, pieprz –...TZobacz szczegóły
Tatar ze śledzia • Śledź 500 g • Cebula 200 g • Ogórek konserwowy 100 g • Kwaśna śmietana 100 g • Majonez 50 g • Sól, pieprz – do smaku • Cukier –...&Zobacz szczegóły
Wędzony śledź ze sferyfikowaną kwaśną śmietaną i czerwoną cebulą Olej koperkowy: • Koper 200 g • Olej rzepakowy 200 ml • Stożkowy filtr do kawy 1 szt. Sferyfikowana śmietana: • Algin 2,5 g • Woda demineralizowana...OZobacz szczegóły
Przegrzebki na purée z kukurydzy z mlekiem kokosowym Przegrzebki • Przegrzebki 1 kg • Sok z cytryny – do smaku • Sól, pieprz – do smaku Purée z kukurydzy: • Kukurydza 600 g • Bulion z...PZobacz szczegóły
Marynowany rostbef z byka z dressingiem podgrzybkowym i kuskusem z brokułu Marynowany rostbef: • Rostbef wołowy selekcjonowany z byka 0,8 kg • Sól morska 100 g • Cukier 100 g • Czosnek 90 g • Tymianek 2 gałązki • Rozmaryn...MZobacz szczegóły
Ośmiornica w dressingu mango-marakuja z czerwonym pieprzem i szyjkami rakowymi Ośmiornica: • Ośmiornica 2-3 kg • Woda 5 l (ośmiornica musi być zanurzona w całości) • Tymianek świeży 3 gałązki • Liść laurowy 4 szt. • Ziele...OZobacz szczegóły
Zapiekane pomidory z przepiórczymi jajkami • Pomidory 5 szt. • Jajka przepiórcze 15 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Bazylia świeża – do dekoracji • Szczypior świeży – do...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij