Langustynki:
• Langustynki 4 szt.
• Sól, pieprz – do smaku
• Olej cytrusowy – do przyprawienia
Kalafior:
• Kalafior duży 1 szt.
• Mleko owsiane 1 l
• Sól, pieprz – do smaku
• Purée yuzu 100 g
• Gellan 5 g
Sałatka:
• Kalafior 1 szt.
• Oliwa z oliwek
• Olej cytrusowy
• Sól, pieprz
• Soliród 80 g
Pianka:
• Pancerze i głowy z langustynek
• Bulion rybny 500 ml
• Mleko owsiane 300 g
• Purée yuzu 10 g
• Lecite 5 g
• Masło 80 g
Bułeczki Bao:
• Mąka T450 125 g
• Drożdże do pieczenia 3 g
• Sól 2 g
• Oliwa z oliwek 1 łyżka
• Cukier 5 g
• Skórka z 1 limonki
• Skórka z 1 pomarańczy
• Mleko 60 g
• Sok pomarańczowy 20 g
• Puder z cytrusów – do dekoracji
Dekoracja:
• Mikrozioła
• Piklowane rzodkiewki
• Kawior cytrynowy