Przystawki

Jaja faszerowane wątróbką drobiową • Jaja 10 szt. • Wątróbka drobiowa 150 g • Cebula 100 g • Sezam biały 1 mała łyżeczka • Natka pietruszki 10 g &Zobacz szczegóły
Jaja faszerowane tuńczykiem • Jaja 10 szt. • Chrzan 1 łyżka • Tuńczyk w sosie własnym 250 g (1 puszka) • Pesto 1 łyżka • Majonez 2 łyżki • Pomidorki cherry 5 szt. •...&Zobacz szczegóły
Ravioli z krabem w sosie pomidorowym z oliwkami • Żółtka 3 szt. • Mąka 150 g • Oliwa extra 30 ml • Mięso z kraba 150 g • Ricotta 100 g • Szczypiorek 1 pęczek • Sól, pieprz – do smaku...&Zobacz szczegóły
Pierożki gyoza z kraba z ricottą w sosie curry • Mięso z kraba 400 g • Papryczka chilli 1 szt. • Czosnek 2 ząbki • Cebula 1 szt. • Sok i skórka z 1 limonki • Sól – według uznania •...&Zobacz szczegóły
Placki ziemniaczane z kwaśną śmietaną, wędzonym łososiem i świeżym koprem • Łosoś wędzony 300 g • Śmietana kulinarna 600 ml • Ocet jabłkowy 50 ml • Koper mrożony 100 g • Sól, cukier – do smaku • Placki ziemniaczane...&Zobacz szczegóły
Smażony stek z kałamarnicy z awokado Stek: • Kałamarnica 500 g • Sól, pieprz – do smaku • Sok z 1 limonki lub cytryny • Panierka tempura 300 g • Olej 500 ml – do smażenia...SZobacz szczegóły
Tatar z łososia Ryba: • Łosoś 400 g • Musztarda francuska 1 łyżka • Chrzan 1 łyżka • Sól, pieprz – do smaku Winegret cytrynowy: • Sok z cytryny 50 ml •...RZobacz szczegóły
Langustynka z sałatką z kalafiora i bułeczką bao Langustynki: • Langustynki 4 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Olej cytrusowy – do przyprawienia Kalafior: • Kalafior duży 1 szt. • Mleko...LZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij