Przystawki

Pieczone buraki z żelatyną jabłkową i sosem malinowym Pieczone buraki: • Burak świeży 1 szt. • Pasta drożdżowa Vegemite / Marmite 20 g • Oliwa z oliwek – do pieczenia • Sól, pieprz – do...PZobacz szczegóły
Bliny z pomidorami confit i kremem z oliwy z oliwek • Pomidory San Marzano 500 g • Oliwa z oliwek 0,4% 500 ml • Glice 40 g • Szałwia świeża 2 g • Oregano świeże 2 g • Bliny małe 4 porcje •...&Zobacz szczegóły
Sferyfikowane gazpacho • Gazpacho 500 ml • Czerwona cebula drobno pokrojona 5 g • Sól i pieprz - do doprawienia Mieszanka sferyfikacyjna: • Woda z gazpacho 300 ml • Gluco...&Zobacz szczegóły
Ośmiornica w sosie pomidorowo-imbirowym Ośmiornica: • Ośmiornica marokańska 1000+ kod 80333, 2 kg* • Woda 2 l na 1 kg ośmiornicy • Cebula 100 g • Fenkuł 100 g • Pieprz czarny w ziarnach...OZobacz szczegóły
Tatar z tuńczyka z serem burrata • Czerwony tuńczyk 450 g • Sos sojowy Kikkoman Less Salt 25 g • Oliwa z oliwek extra virgin z bazylią 25 ml • Ser burrata 200 g • Pomidory...&Zobacz szczegóły
Żabie udka w panko Udka żabie: • Żabie udka Rari Food 1 kg • Sól morska Prymat - do smaku • Pieprz ziarno Prymat - do smaku • Czosnek siekany 10 g • Panierka panko 200 g...UZobacz szczegóły
Przegrzebki z sosem pomarańczowym • Przegrzebki 600 g  • Oliwa pomace Yes Chef - do smażenia • Sól w płatkach Jozo - do smaku • Masło tradycyjne Debic 250 g  • Sok ze świeżo...&Zobacz szczegóły
Przegrzebki ze szparagami na purée z pietruszki • Przegrzebki 8 szt.  • Białe szparagi 8 szt.  • Zielone szparagi 8 szt.  • Żółtka jaj 4 szt.  • Wino białe Fuenteseca 150 ml ...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij