Sałatki

Sałata z rukoli i buraka z serem feta rukola 120 g buraki 320 g oliwa EV cytrynowa OLLIO 60 ml sól w płatkach YOZO 30 g tymianek 20 g ser feta 80 g dynia łuskana COOK BASIC 50 g krem... Zobacz szczegóły
Sałatka z cukinii i kopru włoskiego z kozim serem 400 g kopru włoskiego 230 g cukinii 70 g suszonych pomidorów GINOS 120 g koziego sera twarogowego EURIAL 2 szt. cytryny 150 g miodu 90 g musztardy Dijon BEAUFOR... Zobacz szczegóły
Sałatka z burakiem i kompresowanym grejpfrutem 100 g świeżego buraka 1 szt. grejpfruta  70 g twarogu raciborskiego 30 g orzechów włoskich łuskanych COOK BAZA 100 g miksu sałat HORECA FRESH 28 g... Zobacz szczegóły
Sałatka orientalna 80 g marchwi 80 g rzodkwi daikon 1 ogórek 10 g namoczonych glonów hijki 50 g cząstek pomarańczy lub grejpfruta makaron shirataki Marynata... Zobacz szczegóły
Sałatka z jarmużem i żurawiną 1 opakowanie jarmużu 1 opakowanie pomidorków cherry (250 g) 100 g żurawiny COOK BAZA 100 g bobu bardzo drobnego  30 ml oliwy Extra Virgin cytrynowej... Zobacz szczegóły
Sałatka z grillowanym rostbefem, szparagami i kompresowanymi owocami 600 g rostbefu 4 koszyki z ciasta filo PIDY 4 pomidory podsuszane GINOS 150 ml oliwy extra virgin FILIPPO BERIO 100 g szpinaku baby  200 g szparagów 50 ml... Zobacz szczegóły
Sałatka z rukoli z wątróbką królika Rukola 200 g Wątróbka z królika 1,5 kg Cebula 300 g Truskawki 300 g Olej YES CHEF 200 ml Maliny 200 g Ser kozi rolada EURIAL 200 g Musztarda FANEX 50 g Sól,... Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij