Wege

Makaron lasagne z grzybami • Mieszane grzyby z lasu Forrest 1 kg • Czosnek 10 ząbków • Cebula 2 szt • Olej – do smażenia • Białe wino 200 ml • Demi-glace warzywny 600...&Zobacz szczegóły
Cappelli z dynią i pomarańczą z ravioli z jogurtu i śmietany • Makaron z dynią Capelli Arancioni Canuti 30 szt. • Jogurt naturalny Mili 500 ml • Śmietana 20% NaBiało 200 ml • Algin Texturas 2,5 g • Woda 500 ml...&Zobacz szczegóły
Gnocchi w sosie truflowym i orzeszkami piniowymi • Gnocchi 600 g • Masło 2 łyżki • Oliwa 4 łyżki • Szalotka 1 szt. • Krem truflowy 2-3 łyżki • Śmietanka 20% 300 ml • Sól, pieprz – do...&Zobacz szczegóły
Placki ziemniaczane w sosie grzybowym z kozim serem • Placki ziemniaczane Farm Frites 30 szt. • Podgrzybki 800 g • Culinaire Original Debic 1 l • Cebula 300 g • Tymianek...&Zobacz szczegóły
Gnocchi szpinakowe z pastą z czarnych trufli i szałwią • Gnocchi szpinakowe Arco 480 g • Masło klarowane Yes Chef 25 g • Pasta z czarnych trufli MG Tartufo 25 g • Ser grana padano Arco 25 g...&Zobacz szczegóły
Sałatka z jarmużem i żurawiną • Jarmuż 1 op. • Pomidorki cherry 250 g • Żurawina Cook Basic 100 g • Bób bardzo drobny 100 g  • Oliwa extra virgin cytrynowa...&Zobacz szczegóły
Zupa grzybowa z pasztecikiem • Bulion warzywny 1 l • Borowiki mrożone Forrest 300 g • Borowiki suszone Forrest 50 g • Kapusta kiszona 300 g • Seler 50 g...&Zobacz szczegóły
Fusilli z kremem parmezanowym i soloną ricottą Krem parmezanowy: • Pieczarki świeże 100 g • Por 100 g • Szalotka 100 g • Bulion warzywny 300 ml • Śmietanka 27% 400 ml • Masło 60 g • Ser...KZobacz szczegóły
Sałatka orientalna • Marchew 80 g • Rzodkiew daikon 80 g • Ogórek 1 szt. • Glony hijiki namoczone 10 g  • Pomarańcza lub grejpfrut...&Zobacz szczegóły
Risotto z gruszkami i masłem rozmarynowym Bulion: • Gruszki Williams 400 g • Włoszczyzna (marchew, biała cebula, seler naciowy) 150 g • Woda 2 l Risotto: • Ryż do risotto Vialone Nano, kod...BZobacz szczegóły
Sferyfikowane gazpacho • Gazpacho 500 ml • Czerwona cebula drobno pokrojona 5 g • Sól i pieprz - do doprawienia Mieszanka sferyfikacyjna: • Woda z gazpacho 300 ml • Gluco...&Zobacz szczegóły
Sałatka z burakiem i kompresowanym grejpfrutem • Burak świeży 100 g • Grejpfrut 1 szt. • Twaróg raciborski 70 g • Orzechy włoskie łuskane Cook Basic 30 g • Miks sałat Horeca...&Zobacz szczegóły
Zupa miso, bulgogi i sałatka z wodorostów wakame z shichimi tōgarashi Zupa miso: • Woda mineralna 500 ml • Pasta miso żółta (shinshu) 15 g • Wodorosty kombu 1 op. • Ocet Mirim 20 ml • Sól i pieprz – do przyprawienia...ZZobacz szczegóły
Pasta z ricottą i zielonymi warzywami • Makaron Conchiglie 300 g • Ricotta 150 g • Groszek 200 g • Szparagi zielone 200 g • Śmietana 18% Yes Chef 150 ml • Czosnek 2 ząbki • Masło...&Zobacz szczegóły
Bliny z pomidorami confit i kremem z oliwy z oliwek • Pomidory San Marzano 500 g • Oliwa z oliwek 0,4% 500 ml • Glice 40 g • Szałwia świeża 2 g • Oregano świeże 2 g • Bliny małe 4 porcje •...&Zobacz szczegóły
Sałatka z cukinii i kopru włoskiego z kozim serem • Koper włoski 400 g • Cukinia 230 g • Suszone pomidory Ginos 70 g • Kozi ser twarogowy Eurial 120 g • Cytryna 2 szt. • Miód 150 g •...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij