Wege

Makaron lasagne z grzybami • Mieszane grzyby z lasu Forrest 1 kg • Czosnek 10 ząbków • Cebula 2 szt • Olej – do smażenia • Białe wino 200 ml • Demi-glace warzywny 600...&Zobacz szczegóły
Cappelli z dynią i pomarańczą z ravioli z jogurtu i śmietany • Makaron z dynią Capelli Arancioni Canuti 30 szt. • Jogurt naturalny Mili 500 ml • Śmietana 20% NaBiało 200 ml • Algin Texturas 2,5 g • Woda 500 ml...&Zobacz szczegóły
Gnocchi w sosie truflowym i orzeszkami piniowymi • Gnocchi 600 g • Masło 2 łyżki • Oliwa 4 łyżki • Szalotka 1 szt. • Krem truflowy 2-3 łyżki • Śmietanka 20% 300 ml • Sól, pieprz – do...&Zobacz szczegóły
Placki ziemniaczane w sosie grzybowym z kozim serem • Placki ziemniaczane Farm Frites 30 szt. • Podgrzybki 800 g • Culinaire Original Debic 1 l • Cebula 300 g • Tymianek...&Zobacz szczegóły
Gnocchi szpinakowe z pastą z czarnych trufli i szałwią • Gnocchi szpinakowe Arco 480 g • Masło klarowane Yes Chef 25 g • Pasta z czarnych trufli MG Tartufo 25 g • Ser grana padano Arco 25 g...&Zobacz szczegóły
Sałatka z jarmużem i żurawiną • Jarmuż 1 op. • Pomidorki cherry 250 g • Żurawina Cook Basic 100 g • Bób bardzo drobny 100 g  • Oliwa extra virgin cytrynowa...&Zobacz szczegóły
Zupa grzybowa z pasztecikiem • Bulion warzywny 1 l • Borowiki mrożone Forrest 300 g • Borowiki suszone Forrest 50 g • Kapusta kiszona 300 g • Seler 50 g...&Zobacz szczegóły
Fusilli z kremem parmezanowym i soloną ricottą Krem parmezanowy: • Pieczarki świeże 100 g • Por 100 g • Szalotka 100 g • Bulion warzywny 300 ml • Śmietanka 27% 400 ml • Masło 60 g • Ser...KZobacz szczegóły
Sałatka orientalna • Marchew 80 g • Rzodkiew daikon 80 g • Ogórek 1 szt. • Glony hijiki namoczone 10 g  • Pomarańcza lub grejpfrut...&Zobacz szczegóły
Risotto z gruszkami i masłem rozmarynowym Bulion: • Gruszki Williams 400 g • Włoszczyzna (marchew, biała cebula, seler naciowy) 150 g • Woda 2 l Risotto: • Ryż do risotto Vialone Nano, kod...BZobacz szczegóły
Sferyfikowane gazpacho • Gazpacho 500 ml • Czerwona cebula drobno pokrojona 5 g • Sól i pieprz - do doprawienia Mieszanka sferyfikacyjna: • Woda z gazpacho 300 ml • Gluco...&Zobacz szczegóły
Sałatka z burakiem i kompresowanym grejpfrutem • Burak świeży 100 g • Grejpfrut 1 szt. • Twaróg raciborski 70 g • Orzechy włoskie łuskane Cook Basic 30 g • Miks sałat Horeca...&Zobacz szczegóły
Zupa miso, bulgogi i sałatka z wodorostów wakame z shichimi tōgarashi Zupa miso: • Woda mineralna 500 ml • Pasta miso żółta (shinshu) 15 g • Wodorosty kombu 1 op. • Ocet Mirim 20 ml • Sól i pieprz – do przyprawienia...ZZobacz szczegóły
Pasta z ricottą i zielonymi warzywami • Makaron Conchiglie 300 g • Ricotta 150 g • Groszek 200 g • Szparagi zielone 200 g • Śmietana 18% Yes Chef 150 ml • Czosnek 2 ząbki • Masło...&Zobacz szczegóły
Bliny z pomidorami confit i kremem z oliwy z oliwek • Pomidory San Marzano 500 g • Oliwa z oliwek 0,4% 500 ml • Glice 40 g • Szałwia świeża 2 g • Oregano świeże 2 g • Bliny małe 4 porcje •...&Zobacz szczegóły
Sałatka z cukinii i kopru włoskiego z kozim serem • Koper włoski 400 g • Cukinia 230 g • Suszone pomidory Ginos 70 g • Kozi ser twarogowy Eurial 120 g • Cytryna 2 szt. • Miód 150 g •...&Zobacz szczegóły
Ogórkowy minichłodnik z miętą i minigazpacho Ogórkowy minichłodnik: • Ogórek 1 kg • Cukinia 1 szt. • Awokado dojrzałe 1 szt. • Liście mięty 1 garść • Sok z 1/2 limonki • Papryczka chili 1/3...OZobacz szczegóły
Makaron pappardelle z szafranem, kremem z migdałów i wędzonego bakłażana Szafranowe pappardelle: • Woda mineralna 300 ml • Szafran 1,5 g • Kappa 1,7 g Wędzony bakłażan: • Bakłażan 2 szt. • Sól i pieprz – do...SZobacz szczegóły
Pieczone buraki z żelatyną jabłkową i sosem malinowym Pieczone buraki: • Burak świeży 1 szt. • Pasta drożdżowa Vegemite / Marmite 20 g • Oliwa z oliwek – do pieczenia • Sól, pieprz – do...PZobacz szczegóły
Sałata z rukoli i buraka z serem feta • Rukola 120 g • Buraki 320 g • Oliwa extra virgin cytrynowa Ollio 60 ml • Sól w płatkach Yozo 30 g • Tymianek 20 g • Ser feta 80 g • Dynia...&Zobacz szczegóły
Chłodnik ogórkowy z miętą • Ogórek zielony 1 kg • Jogurt naturalny 300 g • Mięta 300 g • Krem balsamiczny biały – do smaku • Rzodkiew 2 szt. • Pomidor koktajlowy 5...&Zobacz szczegóły
Gnocchi w stylu południowoamerykańskim Gnocchi wegańskie: • Ziemniaki Maris Piper 1 kg • Skrobia kukurydziana 300 g • Olej kokosowy 30 g • Drożdże w proszku 2 g • Gałka muszkatołowa...GZobacz szczegóły
Zapiekane pomidory z przepiórczymi jajkami • Pomidory 5 szt. • Jajka przepiórcze 15 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Bazylia świeża – do dekoracji • Szczypior świeży – do...&Zobacz szczegóły
Sałatka wakame z prażonym sezamem, olejem sezamowym, marynowanym ogórkiem • Glony wakame 50 g • Sezam 20 g • Ogórek 100 g • Limonka 1/2 szt. • Olej sezamowy 30 ml • Sos sojowy 50 ml • Kiełki pora – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Sałatka z rukoli z kozim serem, burakiem i dynią • Dynia kostka Oerlemans 200 g • Woda, sól, cukier, ocet biały winny – do marynaty • Topinambur 3 szt. • Olej Yes Chef 300 ml • Burak 800 g...&Zobacz szczegóły
Krem grzybowy Krem grzybowy: • Mieszanka grzybów 1,5 kg • Cebula 150 g • Por 150 g • Ziemniak obrany 200 g • Czosnek 50 g • Tymianek świeży – do smaku...KZobacz szczegóły
Czarne tagliatelle • Tagliatelle czarne Zini 800 g • Oliwa pomace 50 ml • Cebula 100 g • Czosnek 4 ząbki • Tomato pronto Cook Basic 400 ml • Pesto bazyliowe Ginos 50...&Zobacz szczegóły
Clafoutis marchewkowe z masłem Clafoutis marchewkowe: • Mleko 1 l • Jaja 12 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Szafran w nitkach – do doprawienia • Sok pomarańczowy 200 g...CZobacz szczegóły
Zielony ogórek z tofu marynowanym w pomarańczy • Sok pomarańczowy 500 ml • Imbir 1 mały kawałek • Papryczka chili 1/2 szt. • Sos Mirin 100 ml • Tofu 1 kostka • Ogórek 1 szt. • Czarnuszka...&Zobacz szczegóły
Sałatka z serem korycińskim, rukolą i gruszką • Ser koryciński 200 g • Jaja 2 szt. • Panierka panko 100 g • Olej 400 ml • Gruszka 4 szt. • Miks sałat 500 g • Rukola 1 garść • Cebula...&Zobacz szczegóły
Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym • Cebula 400 g • Masło 150 g • Borowik kostka 1 kg • Sól, pieprz – do smaku • Bulion warzywny 1 l • Mąka pszenna 50 g • Śmietana...&Zobacz szczegóły
Risotto wegańskie z kalafiorem i bobem • Ryż arborio Arco 800 g • Oliwa pomace 100 ml • Szalotka 4 szt. • Czosnek 2 ząbki • Białe wino 200 ml • Bulion warzywny 600 ml • Pesto...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij