• Placki ziemniaczane Farm Frites 30 szt.
• Podgrzybki 800 g
• Culinaire Original Debic 1 l
• Cebula 300 g
• Tymianek liofilizowany 10 g
• Rolada kozia Eurial 200 g
• Olej uniwersalny Yes Chef 100 ml
• Sól, pieprz - do smaku
osób
• Placki ziemniaczane Farm Frites 30 szt.
• Podgrzybki 800 g
• Culinaire Original Debic 1 l
• Cebula 300 g
• Tymianek liofilizowany 10 g
• Rolada kozia Eurial 200 g
• Olej uniwersalny Yes Chef 100 ml
• Sól, pieprz - do smaku
Cebulę pokrój w kostkę, podsmaż na patelni. Następnie dodaj podgrzybki i tymianek, wymieszaj. Podlej śmietaną Debic i zredukuj do konsystencji sosu. Na końcu dodaj kozi ser pokrojony w kostkę. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Placki usmaż na głębokim tłuszczu i podaj z wcześniej przygotowanym sosem.