Wege

Sałatka orientalna • Marchew 80 g • Rzodkiew daikon 80 g • Ogórek 1 szt. • Glony hijiki namoczone 10 g  • Pomarańcza lub grejpfrut...&Zobacz szczegóły
Risotto z gruszkami i masłem rozmarynowym Bulion: • Gruszki Williams 400 g • Włoszczyzna (marchew, biała cebula, seler naciowy) 150 g • Woda 2 l Risotto: • Ryż do risotto Vialone Nano, kod...BZobacz szczegóły
Sferyfikowane gazpacho • Gazpacho 500 ml • Czerwona cebula drobno pokrojona 5 g • Sól i pieprz - do doprawienia Mieszanka sferyfikacyjna: • Woda z gazpacho 300 ml • Gluco...&Zobacz szczegóły
Sałatka z burakiem i kompresowanym grejpfrutem • Burak świeży 100 g • Grejpfrut 1 szt. • Twaróg raciborski 70 g • Orzechy włoskie łuskane Cook Basic 30 g • Miks sałat Horeca...&Zobacz szczegóły
Zupa miso, bulgogi i sałatka z wodorostów wakame z shichimi tōgarashi Zupa miso: • Woda mineralna 500 ml • Pasta miso żółta (shinshu) 15 g • Wodorosty kombu 1 op. • Ocet Mirim 20 ml • Sól i pieprz – do przyprawienia...ZZobacz szczegóły
Pasta z ricottą i zielonymi warzywami • Makaron Conchiglie 300 g • Ricotta 150 g • Groszek 200 g • Szparagi zielone 200 g • Śmietana 18% Yes Chef 150 ml • Czosnek 2 ząbki • Masło...&Zobacz szczegóły
Bliny z pomidorami confit i kremem z oliwy z oliwek • Pomidory San Marzano 500 g • Oliwa z oliwek 0,4% 500 ml • Glice 40 g • Szałwia świeża 2 g • Oregano świeże 2 g • Bliny małe 4 porcje •...&Zobacz szczegóły
Sałatka z cukinii i kopru włoskiego z kozim serem • Koper włoski 400 g • Cukinia 230 g • Suszone pomidory Ginos 70 g • Kozi ser twarogowy Eurial 120 g • Cytryna 2 szt. • Miód 150 g •...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij