Wege

Sałatka z rukoli z kozim serem, burakiem i dynią • Dynia kostka Oerlemans 200 g • Woda, sól, cukier, ocet biały winny – do marynaty • Topinambur 3 szt. • Olej Yes Chef 300 ml • Burak 800 g...&Zobacz szczegóły
Krem grzybowy Krem grzybowy: • Mieszanka grzybów 1,5 kg • Cebula 150 g • Por 150 g • Ziemniak obrany 200 g • Czosnek 50 g • Tymianek świeży – do smaku...KZobacz szczegóły
Czarne tagliatelle • Tagliatelle czarne Zini 800 g • Oliwa pomace 50 ml • Cebula 100 g • Czosnek 4 ząbki • Tomato pronto Cook Basic 400 ml • Pesto bazyliowe Ginos 50...&Zobacz szczegóły
Clafoutis marchewkowe z masłem Clafoutis marchewkowe: • Mleko 1 l • Jaja 12 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Szafran w nitkach – do doprawienia • Sok pomarańczowy 200 g...CZobacz szczegóły
Zielony ogórek z tofu marynowanym w pomarańczy • Sok pomarańczowy 500 ml • Imbir 1 mały kawałek • Papryczka chili 1/2 szt. • Sos Mirin 100 ml • Tofu 1 kostka • Ogórek 1 szt. • Czarnuszka...&Zobacz szczegóły
Sałatka z serem korycińskim, rukolą i gruszką • Ser koryciński 200 g • Jaja 2 szt. • Panierka panko 100 g • Olej 400 ml • Gruszka 4 szt. • Miks sałat 500 g • Rukola 1 garść • Cebula...&Zobacz szczegóły
Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym • Cebula 400 g • Masło 150 g • Borowik kostka 1 kg • Sól, pieprz – do smaku • Bulion warzywny 1 l • Mąka pszenna 50 g • Śmietana...&Zobacz szczegóły
Risotto wegańskie z kalafiorem i bobem • Ryż arborio Arco 800 g • Oliwa pomace 100 ml • Szalotka 4 szt. • Czosnek 2 ząbki • Białe wino 200 ml • Bulion warzywny 600 ml • Pesto...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij