Zupy

Zupa miso, bulgogi i sałatka z wodorostów wakame z shichimi tōgarashi Zupa miso: • Woda mineralna 500 ml • Pasta miso żółta (shinshu) 15 g • Wodorosty kombu 1 op. • Ocet Mirim 20 ml • Sól i pieprz – do przyprawienia...ZZobacz szczegóły
Chłodnik z buraka Bulion warzywny  1 l Burak czerwony 2 kg Czosnek 1 szt. Jogurt naturalny 300 ml Botwina 1 pęczek Wino czerwone 200 ml Miód 100 ml Algin 0,5 g... Zobacz szczegóły
Krem z kalafiora z trawą cytrynową Krem: Por 1 szt. Kalafior duży 1 szt. Purée z trawy cytrynowej BRESC 1 łyżka Mleko 3,2% MILI 500 ml Śmietanka 34% YES CHEF 250 ml Wywar drobiowy...KZobacz szczegóły
Krem z pietruszki z limonką i okoniem morskim 120 g filetu z okonia morskiego  1 kg pietruszki  3 szt. szalotki  4 ząbki czosnku  4 gałązki tymianku  ziele... Zobacz szczegóły
Krem z dyni 800 g dyni OERLEMANS 150 g borowików COOK BAZA 100 g cebuli  20 g świeżego tymianku  10 g soli w płatkach JOZO 1,3 l bulionu warzywno-wołowego 120 g... Zobacz szczegóły
Zupa grzybowa z pasztecikiem 1 l bulionu warzywnego 300 g borowików mrożonych FORREST 50 g borowików suszonych COOK BAZA 300 g kapusty kiszonej 50 g selera 100 g cebuli 50 g marchwi ... Zobacz szczegóły
Krem z kapusty włoskiej z kminkiem i wędzonym pstrągiem 1,5 kg kapusty włoskiej 700 g ziemniaków 3 l bulionu warzywnego 200 g cebuli 10 g czosnku 100 g masła DEBIC 3 g kminku HORECA AROMA 50 ml octu winnego 200 ml... Zobacz szczegóły
Zupa serowa z grzankami 1 l bulionu drobiowego 200 ml śmietanki UHT 34% YES CHEF 1 szt. cebuli 3 ząbki czosnku 40 ml oliwy 50 ml białego wina FUENTESECA BLANCO 180 g sera... Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij