Zupy

Żur rybny z jajkiem przepiórczym i młodymi warzywami • Bulion rybny 2 l • Majeranek świeży – do smaku • Czosnek granulowany – do smaku • Żur zakwas 600 ml • Polędwica z dorsza, łososia,...&Zobacz szczegóły
Krem grzybowy Krem grzybowy: • Mieszanka grzybów 1,5 kg • Cebula 150 g • Por 150 g • Ziemniak obrany 200 g • Czosnek 50 g • Tymianek świeży – do smaku...KZobacz szczegóły
Bulion z pieczonego topinamburu Bulion: • Topinambur 1 kg • Ziemniaki 500 g • Cebula 500 g • Marchew 100 g • Por 250 g • Tymianek 100 g • Olej rzepakowy – do...BZobacz szczegóły
Consommé z bażanta z wontonami Consommé: • Bażant tuszka 2 szt. • Marchew 120 g • Seler 60 g • Pietruszka korzeń 120 g • Por 100 g • Cebula 150 g • Pieprz w...CZobacz szczegóły
Krem z batatów z udkiem kurczaka kukurydzianego • Udka z kurczaka kukurydzianego 3 szt. • Olej rzepakowy do konfitowania 1 l • Cynamon 2 laski • Anyż 2 gwiazdki • Tymianek świeży 4 gałązki •...&Zobacz szczegóły
Zupa z owocami morza • Ośmiornica 1 szt. • Czerwona papryka 1 kg • Czosnek 1 główka • Cebula 200 g • Marchew 200 g • Pietruszka 200 g • Pomidory pelati La Regina...&Zobacz szczegóły
Chłodnik ogórkowy z miętą • Ogórek zielony 1 kg • Jogurt naturalny 300 g • Mięta 300 g • Krem balsamiczny biały – do smaku • Rzodkiew 2 szt. • Pomidor koktajlowy 5...&Zobacz szczegóły
Consommé z czerwonej kapusty • Czerwona kapusta 2 główki • Noga z kaczki 4 szt. • Tłuszcz kaczy 2 kg • Tymianek 5 gałązek • Czosnek 1 główka • Mąka 500 g • Woda 175 ml...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij