Zupy

Gazpacho i chłodnik ogórkowy z owocami morza Gazpacho: • Pomidory 1 kg • Ogórki zielone 2 szt. • Papryka czerwona 1 szt. • Papryka zielona 1 szt. • Papryka żółta 1 szt. • Czerwona cebula 250...GZobacz szczegóły
Krem na wywarze z pieczonej kaczki z brukwią, dynią, sferycznymi ravioli z kwaśnej śmietany Bulion: • Kaczka cała 1 szt. • Włoszczyzna (por, marchew, seler, korzeń pietruszki) po 1 szt. • Woda 5 l • Tymianek świeży 2 gałązki • Sól, pieprz...BZobacz szczegóły
Bulion z pieczonej kaczki z makaronem naleśnikowym, warzywami i pierożkami Bulion: • Kaczka cała 1 szt. • Włoszczyzna (por, marchew, seler, korzeń pietruszki) po 1 szt. • Woda 5 l • Tymianek świeży 2 gałązki • Sól, pieprz...BZobacz szczegóły
Zupa miso, bulgogi i sałatka z wodorostów wakame z shichimi tōgarashi Zupa miso: • Woda mineralna 500 ml • Pasta miso żółta (shinshu) 15 g • Wodorosty kombu 1 op. • Ocet Mirim 20 ml • Sól i pieprz – do przyprawienia...ZZobacz szczegóły
Chłodnik z buraka Bulion warzywny  1 l Burak czerwony 2 kg Czosnek 1 szt. Jogurt naturalny 300 ml Botwina 1 pęczek Wino czerwone 200 ml Miód 100 ml Algin 0,5 g... Zobacz szczegóły
Krem z kalafiora z trawą cytrynową Krem: Por 1 szt. Kalafior duży 1 szt. Purée z trawy cytrynowej BRESC 1 łyżka Mleko 3,2% MILI 500 ml Śmietanka 34% YES CHEF 250 ml Wywar drobiowy...KZobacz szczegóły
Krem z pietruszki z limonką i okoniem morskim 120 g filetu z okonia morskiego  1 kg pietruszki  3 szt. szalotki  4 ząbki czosnku  4 gałązki tymianku  ziele... Zobacz szczegóły
Krem z dyni 800 g dyni OERLEMANS 150 g borowików COOK BAZA 100 g cebuli  20 g świeżego tymianku  10 g soli w płatkach JOZO 1,3 l bulionu warzywno-wołowego 120 g... Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij