Restauracja, która chce iść z duchem czasu, musi śledzić to, co dzieje się na polskim i zagranicznym rynku gastronomicznym. Jakie produkty będą na topie? Wpływy jakich kuchni będą najchętniej poszukiwane w menu? Spieszymy z pomocą!
Przygotowaliśmy autorski trendbook horeca na 2020 r., który w zwartej formie zbiera najnowsze trendy związane z wieloma aspektami pracy w gastronomii:
- produkty i ich obróbkę,
- profile kuchni,
- styl gotowania związany ze stylem życia,
- kwestie związane z pracą restauracji,
- napoje.
Do tworzenia materiału zaprosiliśmy specjalistów z branży kulinarnej, cukierniczej, winiarskiej i barmańskiej. W trendbooku znajdziesz inspiracje, porady i wskazówki, w jaki sposób wykorzystać zapowiedziane trendy. Niektóre z nich będą kontynuacją tegorocznych kierunków, inne nowością na polskim rynku. Warto przyjrzeć się wszystkim, by wiedzieć, jak mogą kształtować się gusta konsumentów!
Chcesz pobrać bezpłatnego trendbooka? Podaj swój adres e-mail i potwierdź zapis na listę mailingową. Trendbook trafi na Twoją skrzynkę gotowy do ściągnięcia. Jeżeli nie otrzymasz go w ciągu kilku minut, koniecznie sprawdź folder spam.