Aktualności

Jakie trendy gastronomiczne będą obowiązywały w 2020 roku?

Restauracja, która chce iść z duchem czasu, musi śledzić to, co dzieje się na polskim i zagranicznym rynku gastronomicznym. Jakie produkty będą na topie? Wpływy jakich kuchni będą najchętniej poszukiwane w menu? Spieszymy z pomocą!

Przygotowaliśmy autorski trendbook horeca na 2020 r., który w zwartej formie zbiera najnowsze trendy związane z wieloma aspektami pracy w gastronomii:

  • produkty i ich obróbkę,
  • profile kuchni,
  • styl gotowania związany ze stylem życia,
  • kwestie związane z pracą restauracji,
  • napoje.

Do tworzenia materiału zaprosiliśmy specjalistów z branży kulinarnej, cukierniczej, winiarskiej i barmańskiej. W trendbooku znajdziesz inspiracje, porady i wskazówki, w jaki sposób wykorzystać zapowiedziane trendy. Niektóre z nich będą kontynuacją tegorocznych kierunków, inne nowością na polskim rynku. Warto przyjrzeć się wszystkim, by wiedzieć, jak mogą kształtować się gusta konsumentów!

Chcesz pobrać bezpłatnego trendbooka? Podaj swój adres e-mail i potwierdź zapis na listę mailingową. Trendbook trafi na Twoją skrzynkę gotowy do ściągnięcia. Jeżeli nie otrzymasz go w ciągu kilku minut, koniecznie sprawdź folder spam.

R

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu otrzymywania informacji na temat Farutex Sp. z o.o.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych drogą elektroniczną na podany powyżej adres poczty elektronicznej wysyłanych przez Farutex Sp. z o.o.

Daj znać, co sądzisz o naszym materiale. Podziel się tym wpisem w mediach społecznościowych, używając hasztagu #trendbookhoreca2020 lub wyślij e-mail na adres kontakt@farutex.pl.

Zespół Bidfood Farutex i Akademii Kulinarnej Farutex

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij