Desery

Biszkopt z orzechów laskowych z liofilizowanymi malinami i polewą z grzańca Ciasto orzechowa: • Mąka z orzechów laskowych 62 g • Mąka pszenna 100 g • Proszek do pieczenia 7,6 g • Sól 3 g • Białko ziemniaczane Solegraells 8 g...CZobacz szczegóły
Consommé kakaowe z marakują Consommé kakaowe: • Ziarna kakaowca 50 g • Cukier 20 g • Woda mineralna ciepła 250 ml • Owoc marakui świeży 1 szt. Wobble kakaowe: •...CZobacz szczegóły
Tost francuski z galaretką z mirabelek i kremem z werbeny Krem z werbeny: • Mleko 300 g • Biała czekolada 250 g • Werbena 50 g • Żelatyna w płatkach 9 g • Śmietanka 18% 200 g • Mascarpone 200 g...KZobacz szczegóły
Crème brûlée z białą czekoladą Crème brûlée: • Żółtka 8 szt. • Cukier biały 170 g • Biała czekolada 50 g • Laska wanilii 1 szt. • Śmietanka 30% 0,5 l •... Zobacz szczegóły
Fraisette Pistacjowy muślin: • Crème pâtissière 1000 g • Pasta pistacjowa 15 g • Masło tradycyjne Debic 500 g • Likier Kirsch 48° vol 20 ml...PZobacz szczegóły
Mille-Feuille waniliowo-rabarbarowe Ciastko: • Ciasto francuskie mrożone 1 płat • Przyprawa do grzańca 50 g Crème pâtissière waniliowy: • Żółtka jaj 12 szt. •...CZobacz szczegóły
Salami migdałowo-czekoladowe Salami migdałowo-czekoladowe: • Ciasteczka Biscotti Saiwa, kod 60404, 350 g* • Cukier 300 g • Masło 200 g • Kakao 50 g • Ciasteczka amaretti 200 g...SZobacz szczegóły
Pudding z polenty Pudding z polenty: • Mąka kukurydziana wstępnie obgotowana Farina Gialla Precotta 150 g • Mleko 1 l • Skórka z 1 cytryny • Laska wanilii 5...PZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij