Desery

Ptysie z musem z marakui i purée mango Kruszonka: • Masło 200 g • Cukier drobnoziarnisty 250 g • Mąka 250 g • Cukier waniliowy 2,5 g Ciasto ptysiowe: • Mleko 120 g (1) • Sól 2 g...KZobacz szczegóły
Gruszka z mango w koszyczku • Korpus koszyk maxi deserowy 60/45 15 szt. Żelka mango • Pulpa mango 250 g • Pasta Dreidoppel brzoskwinia-marakuja 20 g • Sanett 12 g  Krem...&Zobacz szczegóły
Mus czekoladowo-orzechowy z sosem malinowym Mus czekoladowy: • Śmietana 30% 220 g • Sanett Dreidoppel 45 g • Czekolada deserowa Barima Artisanal 56% 220 g • Śmietana ubita 35% 700 g • Pasta z...MZobacz szczegóły
Sernik prosecco z żelką z mango Biszkopt czekoladowy: • Masło 240 g • Cukier puder 80 g • Sól 2 g • Żółtka 220 g • Czekolada deserowa 56% Barima Artisanal 240 g • Białka 340 g...BZobacz szczegóły
Naleśniki zapieczone w crème brûlée Ciasto naleśnikowe: • Mąka 200 g • Mleko 400 ml • Jajo 2 szt. • Cukier – do smaku • Olej 3 łyżki Masa serowa: • Ser biały twarogowy 1,2 kg...CZobacz szczegóły
Naleśniki z sosem waniliowym Ciasto naleśnikowe: • Mąka 200 g • Mleko 400 ml • Jajo 2 szt. • Cukier – do smaku • Olej 3 łyżki Masa serowa: • Ser biały twarogowy 1,2 kg...CZobacz szczegóły
Naleśniki z sosem karmelowym i brzoskwinią Ciasto naleśnikowe: • Mąka 200 g • Mleko 400 ml • Jajo 2 szt. • Cukier – do smaku • Olej 3 łyżki Dodatki: • Cukier 100 g • Mascarpone...CZobacz szczegóły
Śnieżki z musem z czarnej porzeczki Mus z białego sera: • Biały ser gładki 200 g • Cukier 60 g • Woda 20 ml • Żółtka jaj 36 g • Żelatyna 20 g • Śmietanka 36% 240 g Mus z czarnej...MZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij