Desery

Crème brûlée z białą czekoladą Crème brûlée: • Żółtka 8 szt. • Cukier biały 170 g • Biała czekolada 50 g • Laska wanilii 1 szt. • Śmietanka 30% 0,5 l •... Zobacz szczegóły
Fraisette Pistacjowy muślin:       Crème Pâtissière 1000 g pasta pistacjowa 15 g masło tradycyjne DEBIC 500 g likier... Zobacz szczegóły
Mille-Feuille waniliowo-rabarbarowe Ciastko: ciasto francuskie mrożone 1 płat przyprawa do grzańca 50 g  Crème pâtissière waniliowy: żółtka jaj 12 szt. cukier...CZobacz szczegóły
Salami migdałowo-czekoladowe Salami migdałowo-czekoladowe: · Ciasteczka Biscotti Saiwa, kod 60404, 350 g* · Cukier 300 g · Masło 200 g · Kakao 50 g · Ciasteczka...SZobacz szczegóły
Pudding z polenty Pudding z polenty: · Mąka kukurydziana wstępnie obgotowana Farina Gialla Precotta 150 g · Mleko 1 l · Skórka z 1 cytryny · Laska wanilii 5...PZobacz szczegóły
Duet lodów z białej czekolady i grzybów Lody czekoladowo-grzybowe (10 porcji): Jaja świeże 2 szt. Cukier biały 100 g Mleko 300 ml Śmietana 200 ml Xantana 1,5 g Czekolada biała 100 g Czekolada deserowa...LZobacz szczegóły
Tartaletki z kremem cytrynowym 300 g kruchego słodkiego ciasta Krem cytrynowy: 6 cytryn 6 jaj MILI 250 g cukru CUKIER KRÓLEWSKI 60 g masła tradycyjnego DEBIC Beza: 6 białek jaj MILI 300 g... Zobacz szczegóły
Kogel-mogel z owocami i bezą KOGEL MOGEL: 10 szt. jaj MILI 150 g cukru pudru CUKIER KRÓLEWSKI 200 g truskawek 200 g borówek 300 g śliwek 1 szt. cytryny syrop cukrowy ROUTIN 50 g mięty...KZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij