Desery

Brioszki lyońskie • Mąka T450 250 g • Drożdże piekarskie 10 g • Sól 5 g • Cukier 25 g • Jaja 3 szt. • Masło miękkie 60 g • Pralina lyońska 80 g • Puder z...&Zobacz szczegóły
Seler z sorbetem z zielonego jabłka i tymiankiem Seler: • Korzeń selera 3 szt. • Seler naciowy 3 łodygi • Sok jabłkowy 100 ml • Woda 100 ml • Cukier 100 g • Białka jaj 300 g • Woda 20 g...SZobacz szczegóły
Gruszka z pasternakiem i wanilią Gruszki: • Gruszka 4 szt. • Wanilia 1 laska • Woda 500 ml • Cukier 300 g Żel gruszkowy: • Purée gruszkowe 500 g • Agar 3 g •...GZobacz szczegóły
Dynia piżmowa z żelem pomarańczowym i lodami z piwa Dynia: • Dynia piżmowa 2 szt. • Sok pomarańczowy 100 ml • Woda 400 ml • Cukier 500 g Żel pomarańczowy: • Purée z pomarańczy 500 g • Agar...DZobacz szczegóły
Gruszkowo-porzeczkowe minitarty Tatin Gruszki z karmelem i czerwoną porzeczką: • Cukier 150 g • Gruszka 8 szt. • Purée z czerwonej porzeczki Ponthier 240 g • Masło 5 g Porzeczkowy krem...GZobacz szczegóły
Parfait z białą czekoladą z pianą z marakui Parfait z białej czekolady: • Czekolada biała 400 g • Śmietanka 30% 320 g • Białka jaj 160 g • Cukier 40 g • Mleko 160 g • Żelatyna w listkach 12...PZobacz szczegóły
Cappelli z dynią i pomarańczą z ravioli z jogurtu i śmietany • Makaron z dynią Capelli Arancioni Canuti 30 szt. • Jogurt naturalny Mili 500 ml • Śmietana 20% NaBiało 200 ml • Algin Texturas 2,5 g • Woda 500 ml...&Zobacz szczegóły
Mus czekoladowy z consommé z malin Mus czekoladowy: • Jaja 3 szt. • Cukier biały kryształ 375 g • Woda 125 g • Czekolada deserowa 72% 450 g • Ubita śmietana 750 g • Płatki żelatyny...MZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij