Desery

Mus czekoladowo-orzechowy z sosem malinowym Mus czekoladowy: • Śmietana 30% 220 g • Sanett Dreidoppel 45 g • Czekolada deserowa Barima Artisanal 56% 220 g • Śmietana ubita 35% 700 g • Pasta z...MZobacz szczegóły
Sernik prosecco z żelką z mango Biszkopt czekoladowy: • Masło 240 g • Cukier puder 80 g • Sól 2 g • Żółtka 220 g • Czekolada deserowa 56% Barima Artisanal 240 g • Białka 340 g...BZobacz szczegóły
Naleśniki zapieczone w crème brûlée Ciasto naleśnikowe: • Mąka 200 g • Mleko 400 ml • Jajo 2 szt. • Cukier – do smaku • Olej 3 łyżki Masa serowa: • Ser biały twarogowy 1,2 kg...CZobacz szczegóły
Naleśniki z sosem waniliowym Ciasto naleśnikowe: • Mąka 200 g • Mleko 400 ml • Jajo 2 szt. • Cukier – do smaku • Olej 3 łyżki Masa serowa: • Ser biały twarogowy 1,2 kg...CZobacz szczegóły
Naleśniki z sosem karmelowym i brzoskwinią Ciasto naleśnikowe: • Mąka 200 g • Mleko 400 ml • Jajo 2 szt. • Cukier – do smaku • Olej 3 łyżki Dodatki: • Cukier 100 g • Mascarpone...CZobacz szczegóły
Śnieżki z musem z czarnej porzeczki Mus z białego sera: • Biały ser gładki 200 g • Cukier 60 g • Woda 20 ml • Żółtka jaj 36 g • Żelatyna 20 g • Śmietanka 36% 240 g Mus z czarnej...MZobacz szczegóły
Sernik z sosem waniliowym i owocami • Ciastka owsiane 250 g • Masło 150 g • Ser twarogowy mielony 1kg • Jaja 4 szt. • Cukier puder 200 g • Mąka pszenna 3 łyżki • Kwaśna śmietana...&Zobacz szczegóły
Zupa śliwkowa z kiszoną śliwką i musem z mascarpone • Syrop klonowy 100 ml • Śliwki 1 kg • Anyż 2 gwiazdki • Cynamon 1 laska • Goździki 5 szt. • Kardamon 3 szt. • Wino czerwone 100 ml •...&Zobacz szczegóły
Sernik nowojorski • Ciastka owsiane 250 g • Masło 150 g • Ser twarogowy mielony 1 kg • Jaja 4 szt. • Cukier puder 200 g • Mąka pszenna 3 łyżki • Kwaśna...&Zobacz szczegóły
Deserki z purée owocowym • Jogurt naturalny 700 g • Purée owocowe 200 g • Musli – do dekoracji • Orzechy włoskie – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Chłodnik z białej brzoskwini z sorbetem z yuzu Chłodnik z białej brzoskwini: • Purée z białej brzoskwini Ponthier 1 kg • Purée lub sok z limonki 20 g Sorbet z yuzu: • Purée z yuzu...CZobacz szczegóły
Panna cotta • Panna cotta Debic 1 l • Czarna porzeczka 5-6 szt. • Malina 5-6 szt. • Poziomka 5-6 szt. • Jeżyna 5-6 szt. • Kwiaty jadalne – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Crème brûlée • Crème brûlée Debic 1 l • Cukier biały 100 g • Figa świeża 3 szt. • Miechunka 9 szt. • Kwiaty jadalne – do dekoracji &Zobacz szczegóły
Biszkopt z orzechów laskowych z liofilizowanymi malinami i polewą z grzańca Ciasto orzechowa: • Mąka z orzechów laskowych 62 g • Mąka pszenna 100 g • Proszek do pieczenia 7,6 g • Sól 3 g • Białko ziemniaczane Solegraells 8 g...CZobacz szczegóły
Consommé kakaowe z marakują Consommé kakaowe: • Ziarna kakaowca 50 g • Cukier 20 g • Woda mineralna ciepła 250 ml • Owoc marakui świeży 1 szt. Wobble kakaowe: •...CZobacz szczegóły
Tost francuski z galaretką z mirabelek i kremem z werbeny Krem z werbeny: • Mleko 300 g • Biała czekolada 250 g • Werbena 50 g • Żelatyna w płatkach 9 g • Śmietanka 18% 200 g • Mascarpone 200 g...KZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij