Desery

Miodownik Ciasto: • Jaja 3 szt. • Cukier 2/3 szklanki • Masło 70 g • Mąka pszenna 3 szklanki • Soda 2 łyżeczki • Miód 3 łyżki Krem: • Mleko 3,2% 1 l...CZobacz szczegóły
Sernik nowojorski z musem malinowym • Ciastka owsiane 300 g • Masło 150 g • ser Mascarpone 1 kg • Jaja 6 szt. • Mąka ziemniaczana 1 łyżka • Mąka pszenna 2 łyżki • Cukier 200 g...&Zobacz szczegóły
Ciasto serowo-jagodowe Masa jagodowa: • Jagody lub borówki mrożone 1 szklanka • Sok jabłkowy 1/4 szklanki • Mąka ziemniaczana 1 łyżeczka + 2 łyżeczki zimnej wody Ciasto: • Mąka...MZobacz szczegóły
Kokosowe ciasto jogurtowe z owocami Ciasto: • Jaja 4 szt. • Cukier 2 kubki po jogurcie • Malibu lub likier kokosowy 20 ml • Olej rzepakowy 1 kubek po jogurcie • Jogurt naturalny 150 g...CZobacz szczegóły
Sernik z rosą Ciasto kruche: • Mąka 250 g • Proszek do pieczenia 1 łyżeczka • Masło zimne 150 g • Cukier puder 1/2 szklanki • Jaja 1 szt. • Żółtko 2 szt....CZobacz szczegóły
Muffiny czekoladowo-bananowe Ciasto: • Mąka pszenna 350 g • Proszek do pieczenia 2,5 łyżeczki • Kakao 35 g • Sól 1 szczypta • Cukier drobny 150 g • Wiórki kokosowe 60 g •...CZobacz szczegóły
Panna cotta z puree mango • Panna cotta 1l • Puree mango Ponthier  400 ml &Zobacz szczegóły
Brioszki lyońskie • Mąka T450 250 g • Drożdże piekarskie 10 g • Sól 5 g • Cukier 25 g • Jaja 3 szt. • Masło miękkie 60 g • Pralina lyońska 80 g • Puder z...&Zobacz szczegóły
Seler z sorbetem z zielonego jabłka i tymiankiem Seler: • Korzeń selera 3 szt. • Seler naciowy 3 łodygi • Sok jabłkowy 100 ml • Woda 100 ml • Cukier 100 g • Białka jaj 300 g • Woda 20 g...SZobacz szczegóły
Gruszka z pasternakiem i wanilią Gruszki: • Gruszka 4 szt. • Wanilia 1 laska • Woda 500 ml • Cukier 300 g Żel gruszkowy: • Purée gruszkowe 500 g • Agar 3 g •...GZobacz szczegóły
Dynia piżmowa z żelem pomarańczowym i lodami z piwa Dynia: • Dynia piżmowa 2 szt. • Sok pomarańczowy 100 ml • Woda 400 ml • Cukier 500 g Żel pomarańczowy: • Purée z pomarańczy 500 g • Agar...DZobacz szczegóły
Gruszkowo-porzeczkowe minitarty Tatin Gruszki z karmelem i czerwoną porzeczką: • Cukier 150 g • Gruszka 8 szt. • Purée z czerwonej porzeczki Ponthier 240 g • Masło 5 g Porzeczkowy krem...GZobacz szczegóły
Parfait z białą czekoladą z pianą z marakui Parfait z białej czekolady: • Czekolada biała 400 g • Śmietanka 30% 320 g • Białka jaj 160 g • Cukier 40 g • Mleko 160 g • Żelatyna w listkach 12...PZobacz szczegóły
Cappelli z dynią i pomarańczą z ravioli z jogurtu i śmietany • Makaron z dynią Capelli Arancioni Canuti 30 szt. • Jogurt naturalny Mili 500 ml • Śmietana 20% NaBiało 200 ml • Algin Texturas 2,5 g • Woda 500 ml...&Zobacz szczegóły
Mus czekoladowy z consommé z malin Mus czekoladowy: • Jaja 3 szt. • Cukier biały kryształ 375 g • Woda 125 g • Czekolada deserowa 72% 450 g • Ubita śmietana 750 g • Płatki żelatyny...MZobacz szczegóły
Ptysie z musem z marakui i purée mango Kruszonka: • Masło 200 g • Cukier drobnoziarnisty 250 g • Mąka 250 g • Cukier waniliowy 2,5 g Ciasto ptysiowe: • Mleko 120 g (1) • Sól 2 g...KZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij