Przystawki

Paella mini • Oliwa 100 ml  • Ryż arborio 500 g • Czosnek 4 ząbki  • Szalotka 2 szt. • Białe wino Fuenteseca 200 ml  • Bulion rybny •...&Zobacz szczegóły
Ceviche z łososia Ceviche z łososia: • Łosoś filet ze skórą 700 g • Imbir korzeń 10 g • Syrop prosty • Marakuja 2 szt. • Olej słonecznikowy 100 g • Limonka 2 szt....CZobacz szczegóły
Zapiekany łosoś z jajkiem na awokado • Awokado duże 2 szt. • Wędzony łosoś 80 g • Jajka 4 szt. • Koperek 30 g • Pieprz młotkowany - do smaku • Limonka - do smaku &Zobacz szczegóły
Śledź matias z jabłkiem Granny Smith, marynowaną cebulą i sosem jeżynowym z tabasco Marynowana czerwona cebula: • Czerwona cebula 1 szt. • Ocet orzechowy – do smaku • Oliwa 20 ml • Cukier brązowy 20 g • Sól, pieprz – do...MZobacz szczegóły
Tartaletki z kolorowymi pastami Tartaletki z pastą z sepii, śledziem i marynowaną cebulą czerwoną: • Twaróg sernikowy 300 g – do pasty • Sepia 50 g – do pasty • Sól, pieprz –...TZobacz szczegóły
Tatar ze śledzia • Śledź 500 g • Cebula 200 g • Ogórek konserwowy 100 g • Kwaśna śmietana 100 g • Majonez 50 g • Sól, pieprz – do smaku • Cukier –...&Zobacz szczegóły
Wędzony śledź ze sferyfikowaną kwaśną śmietaną i czerwoną cebulą Olej koperkowy: • Koper 200 g • Olej rzepakowy 200 ml • Stożkowy filtr do kawy 1 szt. Sferyfikowana śmietana: • Algin 2,5 g • Woda demineralizowana...OZobacz szczegóły
Przegrzebki na purée z kukurydzy z mlekiem kokosowym Przegrzebki • Przegrzebki 1 kg • Sok z cytryny – do smaku • Sól, pieprz – do smaku Purée z kukurydzy: • Kukurydza 600 g • Bulion z...PZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij