Przystawki

Sferyfikowane gazpacho · Gazpacho 500 ml · Czerwona cebula drobno pokrojona 5 g · Sól i pieprz - do doprawienia Mieszanka sferyfikacyjna: · Woda z gazpacho 300 ml...&Zobacz szczegóły
Ośmiornica w sosie pomidorowo-imbirowym Ośmiornica: · Ośmiornica marokańska 1000+ kod 80333, 2 kg* · Woda 2 l na 1 kg ośmiornicy · Cebula 100 g · Fenkuł 100 g · Pieprz czarny w...OZobacz szczegóły
Tatar z tuńczyka z serem Burrata Czerwony tuńczyk 450 g Sos sojowy Kikkoman Less Salt 25 g Oliwa z oliwek extra virgin z bazylią 25 ml Ser Burrata 200 g Pomidory świeże 200 g Bazylia... Zobacz szczegóły
Żabie udka w panko Żabie udka: Żabie udka RARI FOOD 1 kg Sól morska PRYMAT Pieprz ziarno PRYMAT Czosnek siekany 10 g Panierka panko 200 g Panierka tempura 100 g Jaja...Zobacz szczegóły
Przegrzebki z sosem pomarańczowym 600 g przegrzebków oliwa pomace YES CHEF sól w płatkach JOZO 250 g masła tradycyjnego DEBIC 1 l soku ze świeżo wyciskanych pomarańczy FLORIDAS sól, cukier... Zobacz szczegóły
Przegrzebki ze szparagami na purée z pietruszki 8 szt. przegrzebków 8 szt. białych szparagów 8 szt. zielonych szparagów 4 szt. żółtek z jaj 150 ml wina białego FUENTESECA 170 g masła klarowanego YES CHEF 1... Zobacz szczegóły
Grillowane krewetki z grzanką czosnkową oraz pesto z rukoli i kolendry 600 g krewetek black tiger 16/20 z pancerzami COOK BAZA 6 ząbków czosnku 2 szt. dymki 2 cytryny 200 g rukoli 150 g kolendry 100 g orzeszków pinii 100 g... Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij