Dania główne

Królik duszony w śmietanie podany z kaszą bulgur i marynowanymi burakami • Udka z królika 4 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Marchew 100 g • Pietruszka korzeń 100 g • Cebula 100 g • Por 50 g • Czosnek 3 ząbki...&Zobacz szczegóły
Kaczka z buraczkami, sosem żurawinowym i zapiekanką gratin • Kaczka pieczona mrożona 1 szt. • Gratin ziemniaczane 2 szt. • Buraczki tarte 1 szt. • Sól, cukier, pieprz – do smaku • Ocet biały winny 10 ml...&Zobacz szczegóły
Polędwiczka wieprzowa w sosie z plackami ziemniaczanymi • Polędwiczka wieprzowa 1 szt. • Sól, pieprz – do smaku • Cebula duża 1 szt. • Wino czerwone 50 ml • Sos hiszpański 150 ml • Śmietana 36% 40...&Zobacz szczegóły
Noga z kaczki z sosem jabłkowym, kaszą bulgur i buraczaną sałatką • Cebula 300 g • Jabłko prażone 400 g • Koncentrat z czerwonego wina 100 g • Sól, pieprz, cukier – do smaku • Noga kacza 1 kg • Kasza bulgur...&Zobacz szczegóły
Kurczak kukurydziany z sosem mango z groszkiem cukrowym i czarnym ryżem • Filet z kurczaka kukurydzianego 1,1 kg • Sól, pieprz – do smaku • Purée z mango 150 g • Śmietana 20% 200 ml • Świeża mięta 1/6 małej...&Zobacz szczegóły
Zapiekanka ziemniaczana wegetariańska lub mięsna w orientalnym smaku • Ziemniaki 1 kg • Łopatka wieprzowa 300 g • Cebula 2 szt. • Czosnek 4 ząbki • Sól, pieprz, kumin, papryka słodka, curry, kurkuma – do smaku...&Zobacz szczegóły
Polędwiczka w sosie borowikowym ze szpinakiem • Polędwiczka  wieprzowa 1,2 kg • Borowik kostka 600 g • Cebula  200 gSzpinak mrożony  1 kg • Pomidory suszone 200 g • Śmietana...&Zobacz szczegóły
Tagliattelle z krewetkami, marakują i mango • Tagliattelle szpinakowe 500 g • Krewetki 16/20 1 kg • Masło 100 g • Sól – do smaku • Purée z marakui Ponthier 100 g • Purée...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij