Dania główne

Gołąb z pieczoną salsefią i jusem czekoladowym Gołąb: • Gołąb 2 tuszki • Olej z orzechów laskowych • Sos sojowy • Pasta miso • Sól, pieprz Salsefia: • Salsefia 8 szt. • Bulion •...GZobacz szczegóły
Boczek z dzika confit Boczek z dzika 2 kg • Tymianek 2 gałązki • Sól, pieprz – do smaku • Marchew 400 g • Cebula 400 g • Smalec gęsi 2 l • Czerwona kapusta mała 1...BZobacz szczegóły
Comber jagnięcy z pianą z parmezanu, chimichurri i pudrem kimchi Comber jagnięcy: • Comber jagnięcy Nowa Zelandia french trimmed 1 kg • Sól 1,5% • Cukier 0,6% • Papryka wędzona 0,2% • Kmin rzymski mielony 0,15%...CZobacz szczegóły
Pierś z kaczki na purée z topinamburu z galaretką różaną Smażona pierś kaczki: • Pierś kaczki 4 szt. • Sól – do zalewy • Cukier – do zalewy Purée z pieczonego topinamburu: • Topinambur 1 kg...SZobacz szczegóły
Udziec z sarny z kapustą, marchwią mini i cebulą Sarna: • Sarna udziec bez kości 2 kg • Woda 1 l • Sól 30 g • Ziele angielskie 10 szt. • Liść laurowy 6 szt. • Pieprz ziarno 10 szt. •...SZobacz szczegóły
Dorsz na soczewicy z mizerią • Dorsz 1,1 kg • Chleb tostowy ½ szt. • Estragon 1 doniczka • Tymianek 1 doniczka • Koperek 1 doniczka • Soczewica czarna 500 g •...&Zobacz szczegóły
Karkówka wieprzowa presa cebo • Karczek wieprzowy presa cebo 1,5 kg • Masło 200 g • Czosnek 1 główka • Topinambur 1 kg • Mleko 500 ml • Jarmuż 200 g • Olej 500 ml •...&Zobacz szczegóły
Łosoś na purée z groszku • Łosoś 1,5 kg • Groszek zielony mrożony 1 kg • Limonka 2 szt. • Szparagi białe 5 szt. • Szparagi zielone 5 szt. • Rzodkiewka 3 szt. • Oliwa...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij