Dania główne

Pulpeciki z sarny z gnocchi i dynią Pulpeciki z sarny: • Gulasz z sarny 1,5 kg • Cebula 300 g • Czosnek 2 ząbki • Olej uniwersalny Yes Chef 40 ml • Bułka pszenna 150 g • Jaja 2 szt....PZobacz szczegóły
Szarpana łopatka z jelenia w kapuście z kaszą gryczaną Łopatka z jelenia w kapuście: • Łopatka z jelenia 1,5 kg • Rozmaryn 100 g • Czosnek 50 g • Marchew 200 g • Cebula 150 g • Pietruszka korzeń 200 g...Zobacz szczegóły
Pierś z perliczki supreme z gniecionym groszkiem i miętą na purée z kukurydzy Pierś z perliczki supreme: • Pierś z perliczki supreme z kostką 10 szt. • Masło 200 g • Tymianek świeży 50 g • Worki do pakowania próżniowego BluPack 10...PZobacz szczegóły
Burger z łopatki wieprzowej z frytkami z batatów • Bułka ziemniaczana jasna Inter Europol 10 szt. • Łopatka wieprzowa Eat Meat 2 kg • Sos barbecue Horeca Aroma Premium 200 g • Musztarda dijon Horeca Aroma...&Zobacz szczegóły
Dorsz na purée z pasternaku z młodym brokułem • Dorsz polędwica 800 g  • Masło 300 g • Koper 1 pęczek • Pasternak 1 kg • Olej 250 g • Mleko 1 l • Chrzan 100 g  • Soczewica...&Zobacz szczegóły
Risotto wegańskie z kalafiorem i bobem • Ryż arborio Arco 800 g • Oliwa pomace 100 ml • Szalotka 4 szt. • Czosnek 2 ząbki • Białe wino 200 ml • Bulion warzywny 600 ml • Pesto...&Zobacz szczegóły
Risotto buraczkowe z krewetką • Ryż arborio Arco 800 g • Oliwa pomace 100 ml • Czosnek 4 ząbki • Szalotka 4 szt. • Białe wino 200 ml • Bulion warzywny 600 ml • Parmezan...&Zobacz szczegóły
Czarne tagliatelle • Tagliatelle czarne Zini 800 g • Oliwa pomace 50 ml • Cebula 100 g • Czosnek 4 ząbki • Tomato pronto Cook Basic 400 ml • Pesto bazyliowe Ginos 50...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij