Dania główne

Risotto z czarnego ryżu ze smażonym sandaczem • Sandacz filet 1,5 kg • Masło 100 g • Tymianek 10 gałązek • Szalotka 80 g • Oliwa z oliwek 100 ml • Czarny ryż 500 g • Wino białe 100 ml...&Zobacz szczegóły
Stek z miecznika z purée z batatów i pieczoną minimarchewką Miecznik: • Stek z miecznika 10 szt. po 150 g • Natka pietruszki 50 g • Panko 100 g • Masło 50 g Purée z batatów: • Bataty 1 kg • Masło...MZobacz szczegóły
Stek z tuńczyka z makaronem orientalnym • Stek z tuńczyka 10 szt. po 150 g • Oliwa – do smażenia • Żółta marchew 100 g • Pomarańczowa marchew 100 g  • Pak choy 150 g • Groszek...&Zobacz szczegóły
Gicz jagnięca z pieczonymi warzywami Gicze jagnięce: • Gicz jagnięca 10 szt. • Solanka 4% 3 l • Liść laurowy 5 szt. • Ziele angielskie 5 szt. • Rozmaryn świeży 2 gałązki • Bulion...GZobacz szczegóły
Sandacz po polsku z ziemniakami i purée brokułowym • Sandacz filet 1,5 kg • Ziemniaki 1,5 kg • Masło 200 g • Pieczarka świeża 400 g • Cebula 200 g • Jajko 5 szt. • Brokuły 600 g • Kozi...&Zobacz szczegóły
Śledź z purée ziemniaczanym i groszkiem • Śledź 1,2 kg • Cebula 500 g • Ogórek konserwowy 200 g • Jabłko 200 g • Kwaśna śmietana 300 g • Majonez 100 g • Ocet – do smaku •...&Zobacz szczegóły
Pieczone nogi kurczaka kukurydzianego z pieczoną marchewką • Kurczak kukurydziany noga 6 szt. • Sól, pieprz – do przyprawienia • Marchew 2 szt. • Rozmaryn 1 gałązka • Czosnek 1 główka • Olej 60 ml &Zobacz szczegóły
Konfitowana noga kurczaka kukurydzianego z purée z dyni • Kurczak kukurydziany noga 1 szt. • Sól, pieprz – do doprawienia • Seler 50 g • Por 50 g • Cebula 1 szt. • Gęsi tłuszcz lub olej – do...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij