Dania główne

Schab jagnięcy na purée z pietruszki Schab jagnięcy 700 g Oliwa cytrynowa OLLIO 50 ml Masło klarowane YES CHEF 100 g Masło tradycyjne DEBIC 150 g Tymianek pęczek Ziemniaki FARM... Zobacz szczegóły
Fusilli z kremem parmezanowym i soloną ricottą Krem parmezanowy: Pieczarki świeże 100 g Por 100 g Szalotka 100 g Bulion warzywny 300 ml Śmietanka 27% 400 ml Masło 60 g Ser Parmigiano Regiano 100 g...KZobacz szczegóły
Pizza Gourmet Ciasto: Mąka jasna typ 00 Ischia* 500 g Drożdże suche (zaczyn)* 30 g Drożdże świeże 15 g Woda ok. 350 ml Sól 12 g Sos: Pomidory świeże 100 g Sól 3 g...CZobacz szczegóły
Homar kanadyjski z kremem z korzenia selera Homar: Homar kanadyjski 600/700 g 2 szt. Cebula 30 g Seler 30 g Liść laurowy 1 szt. Sól 25 g Woda 4 l Pieprz, szczypta Oliwa z oliwek...HZobacz szczegóły
Skoki królika z warzywami uda z królika 4 szt. musztarda dijon 100 g olej YES CHEF 50 ml tymianek świeży 60 g białe wino ANANTO 200 ml sól 20 g masło tradycyjne DEBIC 120 g pieprz... Zobacz szczegóły
Kotlet cielęcy na purée z kalafiora z palonym masłem Kotlet cielęcy: Kotlet cielęcy 1,2 kg Oliwa pomace COOK BAZA 100 ml Tymianek 6 gałązek Czosnek 4 ząbki Masło klarowane YES CHEF 50 g Masło tradycyjne DEBIC 100... Zobacz szczegóły
Pieczony pstrąg łososiowy z cząstkami ziemniaczanymi 4 pstrągi łososiowe patroszone ZIELENICA 4 łodygi tymianku świeżego 150 g masła tradycyjnego DEBIC 2 cytryny 4 liście limonki 4 gałązki kolendry świeżej 4... Zobacz szczegóły
Gnocchi szpinakowe z pastą z czarnych trufli i szałwią 480 g gnocchi szpinakowego ARCO 25 g masła klarowanego YES CHEF 25 g pasty z czarnych trufli M.G. TARTUFO 25 g sera Grana Padano ARCO 50 ml śmietany 32% DEBIC... Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij