Dania główne

Pasta z ricottą i zielonymi warzywami Makaron Conchiglie 300 g Ricotta 150 g Groszek 200 g Szparagi zielone 200 g Śmietana 18% YES CHEF 150 ml Czosnek 2 ząbki Masło tradycyjne DEBIC 80 g... Zobacz szczegóły
Burger z szarpaną wołowiną Łopatka wołowa 1 kg Ciabatta INTER EUROPOL 4 szt. Cebula biała 2 szt. Czosnek 3 ząbki Kolendra świeża Syrop klonowy 100 ml Przecier pomidorowy 500 ml Sos... Zobacz szczegóły
Turbot z ziołową kruszonką Ryba: turbot patroszony świeży woda 1 l sól 80 g brązowy cukier 20 g  Ziołowa kruszonka: bułka tarta 150 g masło tradycyjne 100 g pietruszka 30 g... Zobacz szczegóły
Wołowina z rozmarynem, placuszkami i białą kapustą Mięso: · Polędwica wołowa 700 g · Oliwa z oliwek extra virgin 60 ml · Sól morska 20 g · Rozmaryn świeży, gałązka Sos cebulowy: · Czerwona...MZobacz szczegóły
Risotto z gruszkami i masłem rozmarynowym Bulion: · Gruszki Williams 400 g · Włoszczyzna (marchew, biała cebula, seler naciowy) 150 g · Woda 2 l Risotto: · Ryż do risotto Vialone...BZobacz szczegóły
Schab jagnięcy na purée z pietruszki Schab jagnięcy 700 g Oliwa cytrynowa OLLIO 50 ml Masło klarowane YES CHEF 100 g Masło tradycyjne DEBIC 150 g Tymianek pęczek Ziemniaki FARM FRITES... Zobacz szczegóły
Fusilli z kremem parmezanowym i soloną ricottą Krem parmezanowy: Pieczarki świeże 100 g Por 100 g Szalotka 100 g Bulion warzywny 300 ml Śmietanka 27% 400 ml Masło 60 g Ser Parmigiano Regiano 100 g...KZobacz szczegóły
Pizza Gourmet Ciasto: Mąka jasna typ 00 Ischia* 500 g Drożdże suche (zaczyn)* 30 g Drożdże świeże 15 g Woda ok. 350 ml Sól 12 g Sos: Pomidory świeże 100 g Sól 3 g...CZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij