Dania główne

Łosoś na purée z groszku • Łosoś 1,5 kg • Groszek zielony mrożony 1 kg • Limonka 2 szt. • Szparagi białe 5 szt. • Szparagi zielone 5 szt. • Rzodkiewka 3 szt. • Oliwa...&Zobacz szczegóły
Karczek sous-vide z kaszą pęczak • Karczek sous-vide 1,8 kg • Sos hiszpański 1 kg • Sól, pieprz – do smaku • Masło 150 g • Cebula 200 g • Kasza pęczak 800 g • Wino...&Zobacz szczegóły
Pieczone udka z kurczaka po grecku z warzywami • Udo kurczaka kukurydzianego 10 szt. • Przyprawa grillowa lub mięs – do smaku • Curry – do smaku • Rozmaryn świeży kilka gałązek • Papryka...&Zobacz szczegóły
Pieczona karkówka z warzywami i ragout z grzybów z dodatkiem placków ziemniaczanych Karkówka: • Karkówka 2 kg • Papryka ostra mielona Horeca Aroma – do smaku • Przyprawa grillowa lub mięs Horeca Aroma – do smaku • Sól w płatkach...KZobacz szczegóły
Makaron chitarra z owocami morza, szpinakiem baby i białym winem • Makaron spaghetti alla chitarra (mrożony) 800 g • Oliwa pomace 50 ml • Cebula 100 g • Czosnek 6 ząbków • Papryka chilli 2 szt. • Wino białe...&Zobacz szczegóły
Pierś gęsi na purée buraczanym z brokułem Gęś: • Pierś gęsi 1,5 kg • Czosnek 30 g • Imbir 50 g • Tymianek świeży 30 g • Cynamon laska 2 szt. • Olej Yes Chef 700 ml Purée z...GZobacz szczegóły
Stek T-Bone z jelenia Jeleń stek T-Bone: • Jeleń stek T-Bone 10 szt. • Czosnek 10 ząbków • Rozmaryn 50 g • Podgrzybek suszony 20 g • Liść laurowy 6 szt. • Ziele...JZobacz szczegóły
Strojnik na purée z pasternaku z karmelizowanym burakiem Strojnik • Strojnik polędwica 1,5 kg • Imbir świeży 100 g • Trawa cytrynowa 50 g • Tymianek świeży 20 g • Czosnek świeży 20 g • Olej 600 ml •...SZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij