Dania główne

Filet marynowany z gęsi podawany z żołądkiem, kaszą pęczak, burakiem i skorzonerą Filet z gęsi: • Filet z gęsi marynowany 1,2 kg • Kolendra w ziarnach 2 łyżki Żołądki gęsie: • Żołądek gęsi 600 g • Włoszczyzna 1 kg • Wino czerwone...FZobacz szczegóły
Stek z antrykotu wołowego na warzywach z ziemniakami i koźlarzami • Stek z antrykotu 2,5 kg • Przyprawa ontario – do smaku • Koźlarz 200 g • Marchew 500 g • Pasternak 300 g • Cukinia baby 300 g •...&Zobacz szczegóły
Makaron trofie z grzybami leśnymi i mostkiem wołowym w aromacie ziół Marynowany mostek wołowy: • Mostek wołowy 800 g • Czosnek 20 g • Imbir świeży 20 g • Sos sojowy 25 ml • Tymianek 3 gałązki • Papryczka chili 3 g...MZobacz szczegóły
Zapiekanka z makaronu z warzywami i szarpaną kaczką • Makaron grandine 300 g • Kurkuma 1 łyżeczka • Cukinia 100 g • Marchew 100 g • Śliwka suszona 20 g • Cebula czerwona 150 g • Kaczka...&Zobacz szczegóły
Gnocchi w stylu południowoamerykańskim Gnocchi wegańskie: • Ziemniaki Maris Piper 1 kg • Skrobia kukurydziana 300 g • Olej kokosowy 30 g • Drożdże w proszku 2 g • Gałka muszkatołowa...GZobacz szczegóły
Makaron pappardelle z szafranem, kremem z migdałów i wędzonego bakłażana Szafranowe pappardelle: • Woda mineralna 300 ml • Szafran 1,5 g • Kappa 1,7 g Wędzony bakłażan: • Bakłażan 2 szt. • Sól i pieprz – do...SZobacz szczegóły
Tortilla z kaczką na sposób orientalny • Purée z Calamansi Ponthier 60 ml • Xantana 0,1 g • Żółtko 1 szt. • Olej sezamowy 20 ml • Grzyby shimeji 80 g • Ocet jabłkowy 200 ml...&Zobacz szczegóły
Konfitowane udko z kaczki z czerwoną kapustą, kluskami śląskimi, karmelizowaną gruszką baby Konfitowane udko z kaczki: • Udko z kaczki 1 szt. • Olej – do konfitowania • Tymianek 1 gałązka • Czosnek 3 ząbki • Rozmaryn 1 gałązka •...KZobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij