Dania główne

Czarne tagliatelle • Tagliatelle czarne Zini 800 g • Oliwa pomace 50 ml • Cebula 100 g • Czosnek 4 ząbki • Tomato pronto Cook Basic 400 ml • Pesto bazyliowe Ginos 50...&Zobacz szczegóły
Comber jagnięcy sous-vide w ziołowej bułce tartej z cromesquis z mielonej baraniny Comber: • Oczyszczony comber jagnięcy 10 szt. • Olej 100 ml • Masło 120 g • Sól, pieprz • Bułka tarta 200 g • Natka pietruszki 50 g •...CZobacz szczegóły
Gicz jagnięca z pieczonymi warzywami Gicze jagnięce: • Gicz jagnięca 10 szt. • Solanka 4% 3 l • Liść laurowy 5 szt. • Ziele angielskie 5 szt. • Rozmaryn świeży 2 gałązki • Bulion...GZobacz szczegóły
Schab jagnięcy z purée z pasternaka oraz grillowanej cukinii z emulsją z buraka Schab jagnięcy: • Schab jagnięcy 1 kg • Oliwa – do smaku • Tymianek 1 gałązka • Czosnek 2 ząbki • Warzywa (marchew, seler, pietruszka, por) po...SZobacz szczegóły
Polędwica cielęca z pudrem z marchwi, chipsem z roszponki, majonezem z palonego siana Polędwica: • Polędwica cielęca 500 g • Oliwa z oliwek extra virgin – do zamarynowania • Musztarda francuska 100 g • Pieprz...PZobacz szczegóły
Polędwica cielęca z purée z topinamburu, boczniakiem królewskim i kalafiorem romanesco • Polędwica cielęca • Włoszczyzna (marchew, pietruszka, seler, por, cebula) po 100 g • Wino czerwone 100 ml • Bulion warzywny 200 ml • Masło 50 g...&Zobacz szczegóły
Łosoś w mleku kokosowym z curry i miętą • Łosoś 200 g • Cebula 80 g • Czosnek 2 zabki • Oliwa 30 ml • Pasta curry żółta 100 g • Mleko kokosowe 1 l • Mięta 50 g • Kolendra 40 g...&Zobacz szczegóły
Risotto z czarnego ryżu ze smażonym sandaczem • Sandacz filet 1,5 kg • Masło 100 g • Tymianek 10 gałązek • Szalotka 80 g • Oliwa z oliwek 100 ml • Czarny ryż 500 g • Wino białe 100 ml...&Zobacz szczegóły
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zamknij